Hampaanväriset (keraamiset) täytteet ja kruunut Tallinna

Keraamiset täytteet, paikat ja kruunut valmistetaan hammaslaboratoriossamme hampaasta otettujen mallien mukaisesti ja kiinnitetään hampaaseen ”sementillä.” Hampaiden tavanomaista paikkausta tehdessä paikka-aine viedään suoraan hampaaseen ja muotoillaan suussa. Paikka liimataan siis suoraan hampaaseen.

Kruunu valmistetaan laboratoriossa ja kiinnitetään jäljellä olevan hampaan ympärille, oma hammas jää suojaan kruunun sisälle. Erona paikkoihin, kruunu saadaan istumaan vastakkaisen leuan hampaisiin täydellisesti ja kruunussa purentarasitus jakaantuu tasaisesti, jolloin hammas ei lohkea yhtä helposti.

Yleisesti ei ymmärretä hampaan kruunutuksen päälle, mutta kruunutus on ainoa toimiva tapa korjata juurihoidettu hammas (paitsi muutamissa erikoistapauksissa) ja sellainen hammas, josta on lohjennut tai reikiintynyt yli puolet. Hampaiden restaurointi ”muovikakuilla” tällaisissa vaativissa tapauksissa ei johda kuin jatkuviin lohkeamiin, huonosti puhdistettaviin paikkojen reunoihin ja sen seurauksena kariekseen ja ientulehdukseen, koko purennan madaltumiseen, purentavaivoihin ja lopulta hampaan poistoihin.

Pyrimme Hambakliinik Albinissa tekemään kestävää jälkeä ja korjaamaan hammasongelmat siten, että tulos kestää mahdollisimman kauan.

Halvalla ei saa hyvää, mutta hintamme ovat edulliset laatuun nähden!