Purentafysiologinen hoito Tallinna

Purenta, joka ei ole täysin kohdallaan voi aiheuttaa monenlaisia vaivoja hammaskivusta ja hampaiden kulumisesta aina purentalihasten ja leukanivelten kipuun, päänsärkyihin ja niskakipuihin. Myös osa migreeneistä on purentaperäisiä.

Meillä Hambakliinik Albinissa on käytössä vielä harvinainen T-Scan III, joka on maailman ainoa kliiniseen käyttöön sopiva digitaalinen purennan analysointilaite. Purennan arviointi ja hoidon suunnittelu siirtyy aivan uudelle tasolle, eikä enää ei tarvitse arvailla väripaperin kanssa!

Potilas puree paperinohueen sensoriin ja ohjelmisto analysoi tulokset havainnolliseksi ja selkeäksi grafiikaksi.
Tulos purennasta näkyy välittömästi mittauksen jälkeen 2- ja 3-ulotteisena kuvana tietokoneen ruudulla sekä yksittäisinä hetkinä että videona. Purenta saadaan laitteen avulla hiottua/rakennettua oikeaan asentoon ja lähes kaikkien potilaiden oireet vähentyvät tai jopa katoavat kokonaan, kun purenta saadaan toimimaan oikein. T-Scanilla voidaan varmistaa myös purentakiskojen ja hammasproteesien oikeanlainen purenta. Palvelemme Tallinnassa, kävelymatkan päässä satamasta. Soita ja kysy lisää tai varaa aika jo tänään!