Hampaiden valkaisu & Esteettinen hammashoito Tallinna

Hampaiden laservalkaisu Tallinnan vastaanotolla

Hampaat tummuvat iän myötä, myös elämäntavat näkyvät hymyssä. Nykyään hampaiden väri on mahdollista palauttaa sellaiseksi, kuin se oli vuosia sitten, mikäli hampaat ovat näkyvältä osaltaan lähes paikkaamattomat.

Kauniit valkoiset hampaat

Laservalkaisua ei voi tehdä jos Sinulla on ientulehdusta. Jos ikenesi vuotavat, pitäisi ennen valkaisua tulla puhdistukseen/hammaskiven poistoon.

Hampaiden valkaisuun käytetään vetyperoksidigeeliä, jonka vaikutusta tehostetaan laserilla. Hoito kestää yleensä noin tunnin.

Annettuja jälkihoito-ohjeita on noudatettava, jotta saavutettu tulos jäisi pysyväksi. Monien on etukäteen valmistauduttava siihen, että kahvia ei saa juoda useampaan päivään!

Myös tummunut, juurihoidettu hammas (kuollut hammas) voidaan valkaista lähes saman väriseksi kuin ympäröivät hampaat.

Kotona tehtävä valkaisu

Hammaslääkäri ottaa potilaan hampaista jäljennöksen valkaisukiskon tekoa varten. Kotona valkaisukisko täytetään geelimäisellä valkaisuaineella ja laitetaan suuhun. Muotin annetaan olla suussa 2-10 tuntia, riippuen käytetyn geelin vahvuudesta.

Laminaatit/posliinikruunut

Laminaateilla ja hammaskruunuilla saadaan etuhampaat suoriksi ja vaaleiksi silloin, kun hampaiden valkaisu yksinään ei riitä haluttuun tulokseen.

Kaikkia näitä tekniikoita voidaan käytetään yhdessä tai erikseen, jotta päästään haluttuun lopputuloksen: ikenien muotoilu laserilla, Inman- kojeella hampaiden asennon muuttaminen, laminaatit/ kruunut ja valkaisu.