Tallinna - Hammaslääkäri - Helsinki

Hammaslääkäri Tallinna – Helsinki

Albin Tallinna / Hambakliinik Albin avattiin marraskuussa 2014 helsinkiläisen Hammaslääkäriasema Albinin yhteistyövastaanotoksi. Tallinnan Albiniin pääsee Suomesta laivalla, olemme aivan D-terminaalin vieressä (Tallink- www.tallinksilja.com), muista terminaaleista vain lyhyen kävelymatkan päässä. Voit yhdistää Tallinnan matkaasi ostoksien tekoa, herkuttelua tai spa- hoitoja. Jos  olette useamman päivän, Hotelli Metropol (www.metropol.ee) on vain sadan metrin päässä ja läheltä löytyy myös paljon muitakin hyviä hotelleita.

Tallinnan Albinissa saat samat KELA korvaukset hoidostasi kuin Suomessa. Ota Kela-korttisi mukaan ja annamme teille kaikki vaadittavat lomakkeet, jotka tarvitset korvauksen hakemista varten. KELA maksaa korvauksen pankkitilillenne.

Jotta teidän hoitonne voidaan suunnitella niin, että se sujuisi mahdollisimman helposti, voitte varata ensin Helsingin Albiniin suunnittelukäynnin ja sitten voimme arvioida kuinka pitkän ajan tai kuinka monta päivää hoitonne kestää (esim proteesien valmistaminen).

Kustannusarvio ja hoitosuunnitelma laaditaan aina pyydettäessä. Hammaslääkäri Tallinna – Helsinki. Ota yhteyttä!