Tallinna - Hammaslääkäri - Helsinki

Hammaslääkäri Tallinna – Helsinki

Vuoden 2023 alusta on toisessa EU-maassa annetusta yksityisestä hammashoidosta saanut Kelasta niin paljon korvauksia, että itse maksettavaksi jää ainoastaan Suomen terveyskeskusmaksu! Onko tämä aprillia? Ei ole.

EU-direktiivi rajat ylittävästä terveydenhoidosta tuli voimaan 2013 mutta kymmenen vuotta ei riittänyt siihen, että Suomi olisi ehtinyt valmistautua tähän. Lopputulema oli sitten se, että Suomessa annetusta yksityisestä hammashoidosta saa muutamia Euroja Kela-korvausta mutta toisessa EU-maassa annetusta hoidosta saa niin paljon Kela -korvausta, että potilaan maksettavaksi jää ainoastaan terveyskeskusmaksu!

Helsingissä vuodesta 1994 toiminut Hammaslääkäriasema Albin avasi yhteistyövastaanoton Tallinnaan vuonna 2014.

Voitte teettää suun tarkastuksen, hoitosuunnitelman ja kustannusarvion Helsingin Albinissa ja varata suoraan toimenpideajan Tallinnan Albiniin. Siten ei tule niin paljon edestakaisia käyntejä.

Tallinnassa tarjotaan lähes kaikkia samoja hoitoja kuin Helsingissä

Tallinnan klinikka on saanutkin eniten potilaita niistä, jotka ovat tarvinneet proteettisia hoitoja eli erilaisia proteeseja, kruunuja ja siltoja, koska näissä kaikissa kalleimmissa töissä säästö Tallinna vrt Helsinki on suurin. Toinen paljon Tallinnassa käyneiden ryhmä ovat ne, joille on tehty esteettistä hammashoitoa. Esteettisestä hoidosta tuli Suomessa vuonna 2014 arvonlisäverollista. 24%:n hinnankorotus ei yllättäen lisännyt potilaiden maksuhalukkuutta. Tallinnassa teemme erittäin korkeatasoista esteettistä hammashoitoa uusimmilla tekniikoilla.

Hoito maksetaan vastaanotolla. Neuvomme, miten haette Suomessa Kela -korvausta.

Lue lisää: täältä.